Στέλιος Παπανδρέου

Στέλιος Παπανδρέου

Enterprise Solutions Director, SingularLogic

O Στέλιος διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Πληροφορικής, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες.  Στην επαγγελματική του πορεία, έχει ολοκληρώσει μεγάλο αριθμό σύνθετων και απαιτητικών έργων, σε μεγάλο εύρος επιχειρηματικών κλάδων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τα έργα στον ευρύτερο χώρο του Δημοσίου, ξεχωρίζει την πρόκληση του έργου υλοποίησης του SAP για το Υπουργείο Οικονομικών, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στην κρίσιμη περίοδο της αυστηρής εποπτείας της χώρας και των μνημονίων με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κα τους λοιπούς Ευρωπαϊκούς Θεσμούς.

Στη SingularLogic έχει την ευθύνη των στρατηγικών συνεργασιών της εταιρείας με τη SAP και τη ServiceNow, καθώς και της ανάπτυξης της δραστηριότητας των Enterprise Solutions με την προώθηση και υλοποίηση ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων, με τις σχετικές τεχνολογίες.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.