Νίκη Σμυρνή

Νίκη Σμυρνή

Founder & CEO of Travelgems

Η Νίκη Σμυρνή έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 50 χώρες και είναι επιχειρηματίας, μέντορας και μητέρα δίδυμων αγοριών. Είναι η δημιουργός του Travelgems, της ηγέτιδας εταιρίας retreat στην Ευρώπη, και διοικητικό μέλος της Bespoke SGA με έδρα την Αθήνα. Παράλληλα, είναι ambassador του Global Wellness Institute.

Η Νίκη είναι marketing strategist με 20ετή εμπειρία στο χώρο των FMCG & εταιρειών υπηρεσιών. Έχει inner MBA από το NYU, MSc International Marketing από το University of Strathclyde και πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι γνωστή για πολλά πρωτοπόρα εγχειρήματα, συνεισφέροντας ενεργά στην ανάπτυξη μεγάλων brands στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ιδιαίτερα περήφανη για το ARGOODAKI, το πολυβραβευμένο φιλανθρωπικό εγχείρημα που βοήθησε πάνω από 4500 οικογένειες σε διάστημα 8 ετών.

Συχνά είναι ομιλήτρια σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια όπου μοιράζεται το πάθος της για το well-being, τον τουρισμό, το marketing και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Έχει υπάρξει μέντορας εφήβων, νέων και πολλών νέων γυναικών.

Το motto της: “Να σκέφτεσαι με την καρδιά, και να δρας με το μυαλό σου τώρα”