Γιώργος Κασκαρέλης

Γιώργος Κασκαρέλης

CEO - Founder of Goodfairy

Ο Γιώργος Κασκαρέλης είναι απόφοιτος οικονομικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Northumbria του Νιουκάστλ και κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών Master, στα Διεθνή χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Metropolitan του Λονδίνου, στην Εταιρική Πληροφορική, από το Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο και στο Μάρκετινγκ με νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής από την Τράπεζα της Ελλάδος και από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών στην ασφάλιση ζωής και στην πραγματογνωμοσύνη τροχαίων ατυχημάτων.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις ευθύνης στον Τραπεζικό και Ασφαλιστικό κλάδο στην Eurobank, Alpha Bank και Eurolife FFH, σε θέσεις όπως Product Manager και Head of Marketing.

Πολλά από τα επαγγελματικά έργα, στα οποία έχει ηγηθεί, έχουν διακριθεί, μέσα από τα Digital Finance Awards, E-volution Awards, LinkedIn Marketing Awards, Peak Performance Awards, Content Marketing Awards και Social Media Awards.

Επίσης έχει υπάρξει κεντρικός ομιλητής σε μια σειρά από συνέδρια, όπως το Experiential Marketing Conference, το InsurTech Conference και το CSR in Action.

Τον Απρίλιο του 2021, ίδρυσε την Goodfairy, την πρώτη κοινωνική επιχείρηση της ασφαλιστικής αγοράς, η οποία είναι μέλος του μητρώου νεοφυών επιχειρήσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Τον Μάρτιο του 2023, συμμετείχε με επιτυχία στην πρώτη σεζόν της εκπομπής επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1, Dragon’s Den.

Από τον Απρίλιο του 2023, ο Γιώργος Κασκαρέλης είναι Chief Executive Officer της Goodfairy.